TRI MUŠKARCA I TETKA

Tri muškarca i tetka

Serija prati život jedne porodice i njihove zamršene odnose. Zajednički život i izbegavanje odgovornosti su na duhovit način prikazani kroz odnose dva brata Joviše i Ljubiše i tetke Milke koja im je zamenila majku. Disproporcija između njihovih godina i ponašanja će stvarati apsurd i potpuno komične situacije. Lažne i prave ljubavi, svađe, spletkarenja, intrige, posledice započetih I neuspešnih biznisa samo su deo njihovih svakodnevnih priča.

Sve to će tetka Milka (Seka Sablić), Ljuba (Marko Janketić) i Joviša (Milan Vasić) proživljavati u kući jer ono što njih dvojica zakuvaju, uticaće na ostale članove porodice I prijatelje koji su finansijski ili na druge načine ugroženi njihovim projektima.

Svi se u seriji pitaju da li tetka krije neki novac na Kipru i odakle penzionerki vila od 300 kvadrata. Inače, tetka je vrhunski autoritet u porodici, stari partijski kadar devedesetih i bivša direktorka banke. Ona je finansijer svih hirova svojih sestrića čije sulude poslovne ideje ne može da odbije iz slabosti i ljubavi prema njima.

Tetka Milka koju igra Seka Sablić je opasan lik u ovoj priči jer ima lovu i biografiju koju stalno pominje i kojom se jako hvali. Naučila je znanje, sve zna i za nju je to vreme bilo zlatno doba.

– Muvala je i lapala i pošto je sva ekonomska moć kod nje, stalno postrojava svoje sestriće i svaki dan ih usmerava. Živi u luksuznoj vili, sva je glamuru i stalno im nabija na nos da budu poslušni jer je to sve njeno. S druge strane je često u pravu i puna je ljubavi prema njima – izjavila je Seka Sablić na snimanju serije.

Ljuba je pravi boem I u gradu je poznat po menjanju devojaka svake noći, organizovanju nezaboravnih žurki i po tome što, naravno, neće da se ženi. Sušta suprotnost mu je brat Joviša, kojeg je supruga ostavila sa devetogodišnjim sinom.

Pošto su nužno upućeni jedni na druge, oni upadaju u razne komične peripetije. Muškarci žele da se zadrže pod tetkinim krovom pošto shvataju da je takav život za njih jedino moguć, jer za samostalnost, iako joj streme, nisu sposobni. Uvek im se na putu ka tome nešto ispreči i izjalovi ili ih neko “prevesla” u poslu da bi postigao sopstveni uspeh.

UlogeSeka Sablić, Marko Janketić, Milan Vasić, Svetlana Bojković, Petar Božović, Hristina Popović, Bane Vidaković, Marijana Mićić, Branko Jovanović, Teodora Bjelica, Atanasije Štogren, Tijana Kondić, Milan Pajić, Miomira Dragičević.

Reditelj je Pavle Vučković, a kreatori serije Danijel Djurić i Nikola Burovac ispred producentske kuće Innovative Production.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE - SVE EPIZODE NA SAJTU - KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)