Početna

Početna

RBSM SERIJE

Pozdrav svim ljubiteljima domaćih i turskih serija!

Na ovoj stranici možete pronaći najnovije stranice domaćih i turskih serija snimljene u poslednjih 40 godina. Kad kazemo domace, mislimo na serije sa podrucjem bivse drzave Jugoslavije. Znaci nekom ce rijec domaci znaciti srpske, nekom hrvatske i nekome bosanske serije. Pretpostavljam da su vecini kao i autori ove stranice sve domace :). Na ovoj stranici nema mjesta za politiku, nesnost ili mržnju samo zbog različitosti, jer se zasniva na vjeri, naciji ili spolnom opredjeljenju. Zato smo poučeni negativnim iskustvima iz prošlosti ukinuli mogućnost komentiranja kompletnog sadraja, uvijek imamo frustriranih ljudi koje ove stranice koriste kako bi se iskazalo njihovo frustriranje prema razlikama od sebe.

POPIS SVIH SERIJA PO ABECEDI

Trenutno na njoj možete pogledati mnogo serija. Na zalost, jedan manji dio sadržaja, iz objektivnih razloga, nije uvijek u funkciji. Nastojimo da taj broj uvek bude ispod 10% od ukupnog sadrzaja, sto je molimo za saradnju da se prijavimo kad nesto ne radi kako treba tako da se prijavi neispravan video ili ako je jako hitno pisite uredniku.

 Da li je bilo koga sadrzaja na stranici dolazimo lakocom putem gornjeg izbornika gdje su svi filmovi i serije poredani po abecedi.

 Ako imate neka pitanja ili sugestije za daljnje građenje stranice, jednostavno kliknite na “Pisi urednik” i pokušajte da izaberete susret kada je to moguće.

Sto se tice autorskih prava, sve domaće serije koje mogu gledati na ovoj stranici su dostupne na javnim video streaming stranicama kao što su Youtube, Daillymotion, Googlevideo i dr. Prema tome, ako razmislite da biste položili autorsko pravo na neki od tih video sadržaja, molimo vas da vratite Websajtu na kojem se nalaze dotični video nalazi. Na našem servisu (rbsm-serije.com) NE NALAZI nalazi se jedan video film ili serija koja je predviđena zakonom cisti, isto kao i posjetioci ovih stranica sve dok sadrzaje gleda ONLINE i NE SKIDAJU ih na svom računaru.

I na kraju jos samo ispricao zbog prevelike kolicine reklame, ali na zalost kako bi sajt ostao besplatan bez njih koji se ne mogu, medutim vjerujem da se vec navikli zivjeti s tim :(.

Sve dostupne serije su potpuno besplatne za sve stranice za posjete i takvi će zauvijek ostati dok god postoji stranica. Vaš urednik, RBSM SERIJE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *