HANA SLUŠAJ SVOJE SRCE

 

Kad se rodi prava ljubav, ona ispisuje priču koja je ispričana već milijun puta, no nikad na isti način. Naša priča je priča o Hanni Sommer i Maximilianu Castellhoffu, koji su nedvojbeno idealan par, no čini se da ih je sudbina odlučila razdvojiti.

Hanna je djevojka čiji otac vodi omiljeni restoran u idiličnom gradiću Schönrodi i nada se da će kći krenuti njegovim stopama i preuzeti gostionicu. No Hanna, darovita kuharica, sanjari o karijeri šefice kuhinje u otmjenu restoranu za sladokusce.

Na odmoru u Španjolskoj upoznaje Maximiliana, nasljednika tvornice Optika Castellhoff, no ona ne zna njegov pravi identitet. Budući da je njihov posljednji sastanak u Španjolskoj propao, nisu uspjeli razmijeniti imena i adrese.

Oni i ne slute da oboje žive u Schönrodi, on u veličanstvenoj palači, ona u skromnijem smještaju. Tek što je stigla, Hanna odmah pripovijeda najboljoj prijateljici Alexandri o tajanstvenom neznancu u kojeg se zaljubila i kako čezne za ponovnim susretom s njim. No tada i Alexandra upozna Maximiliana pa se i ona zaljubi u njega, ne znajući da je on čovjek koji je osvojio Hannino srce.

Kad mlade žene shvate da vole istog muškarca, to će staviti na kušnju njihovo prijateljstvo, ali i netom procvjetalu Hanninu i Maximilianovu ljubav...

EPIZODA 31

EPIZODA 32

EPIZODA 33

EPIZODA 34

EPIZODA 35

EPIZODA 36

EPIZODA 37

EPIZODA 38

EPIZODA 39

EPIZODA 40

EPIZODA 41

EPIZODA 42

EPIZODA 43

EPIZODA 44

EPIZODA 45

EPIZODA 46

EPIZODA 47

EPIZODA 48

EPIZODA 49

EPIZODA 50

EPIZODA 51

EPIZODA 52

EPIZODA 53

EPIZODA 54

EPIZODA 55