POKUCAJ NA MOJA VRATA Epizoda 8 (VIDEO)

POKUCAJ NA MOJA VRATA Epizoda 8 (VIDEO)

POKUCAJ NA MOJA VRATA: Epizoda 8 (VIDEO)

POKUCAJ NA MOJA VRATA: Epizoda 8

Eda je mlada, lijepa i pametna djevojka dobrog srca koja svojom vedrinom, otvorenošću i neposrednošću u okolinu unosi boju. S druge strane, impulzivna je i brzopleta u svojim odlukama i ne ustručava se reći ono što misli.

Strast su joj knjige, prijatelji i cvijeće, a najveći san joj je postati pejzažni arhitekt.

Nakon smrti roditelja polagala je sve nade u obrazovanje, a kao najbolja studentica dobila je stipendiju za studij svoje posljednje akademske godine u Italiji.

Međutim, u posljednjem trenutku lišena je stipendije i šanse da ostvari svoj san. Po završetku srednje škole počeo je raditi u cvećari sa tetkom.

U međuvremenu pokušava doći do Serkana Bolata, uspješnog biznismena i vlasnika poznate arhitektonske firme Art Life, koji joj je otkazao stipendiju.

Serkan je lijep i karizmatičan mladić, vrlo obrazovan i inteligentan, ali nemilosrdan u svom poslu. Vrlo dobro zna kako okrenuti poslovni svijet na svoju stranu poput šahovskog velemajstora.

Vodi se logikom i razumom. Stoji iza svake odluke koju donosi i ide do kraja. Ne postoji druga motivacija osim rada i uspjeha. Za njega nema poraza i zato se duboko boji voljeti.

Nakon što je saznala da će održati govor na dan mature, Eda odluči otići i suočiti se s čovjekom kojeg mrzi.

No, spletom nesretnih okolnosti, prisiljeni su provesti cijeli dan zajedno, s lisicama na rukama, kad Eda shvati da je on zaista sve što ona prezire – arogantna, egocentrična osoba i potpuna nakaza!

S druge strane, ni Serkana nije bilo briga, ali kad su ih mediji “pogrešno” proglasili parom, smislio je plan da Edu iskoristi kako bi vratio bivšu djevojku koja je sada zaručena za nekoga drugoga.

Serkan joj nudi stipendiju, pod uvjetom da se pretvara da su zajedno sljedeća dva mjeseca. Eda u početku odbija ponudu, ali zbog novih uvjeta prisiljena je pristati.

Serkan i Eda počinju doživljavati strastvenu, izazovnu vezu zbog koje će zaboraviti na sve do sada. Shvatit će da je uprkos činjenici da je ljubav teška, ona i nevjerovatna.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Lejla