BLAGO NAMA Epizoda 40 (VIDEO)

BLAGO NAMA Epizoda 40 (VIDEO)

BLAGO NAMA Epizoda 40 (VIDEO)

BLAGO NAMA Epizoda 40

Blago nama je hrvatska humoristična serija RTL Televizije. Serija se počela snimati u veljači 2020. godine.

Serija se nastavila snimati krajem srpnja 2020.[3] Emitiranje je krenulo 9. studenoga 2020. godine u 20:30h na RTL televiziji, a emitira se od ponedjeljka do četvrtka.

Резултат слика за Blago nama

 

Gledatelji će konačno upoznati članove mnogobrojne i šarolike obitelji serije

“Blago nama” koji će ih svojim dogodovštinama zabavljati, a jedan od glavnih protagonista je i omiljeni Enis Bešlagić u ulozi veseljaka Jadranka.

Nakon što poplave stan u kojem su svi zajedno živjeli, Tamara (Hristina Popović), njezin muž Jadranko (Enis Bešlagić), sin tinejdžer te otac Drago

(Žarko Radić) prisiljeni su preseliti se kod njezine sestre Ane (Tara Rosandić) koja je sa suprugom Borisom (Filip Križan) i jednogodišnjim sinom upravo kupila kuću.

 

Serija Blago Nama
BLAGO NAMA

Opuštene i glasne pridošlice odmah će zauzeti dnevni boravak i frižider te se posve udomaćiti, pokazavši da neće tek tako lako otići,

Dok je njihovim prilično ambicioznim i urednim domaćinima baš taj dan jedan od najvažnijih u životu.

Moraju impresionirati Borisova strogog šefa kako bi mu dodijelio dugo željeni, prestižni posao u Bruxellesu.

Резултат слика за Blago nama

 

Nova RTL-ova humoristična serija donosi svima bliske obiteljske i bračne zavrzlame, a glavne uloge u seriji tumače Enis Bešlagić, Žarko Radić, Hristina Popović, Tara Rosandić, Filip Križan te Zlatko Zuhrić Zuhra.

A ako netko zna gledatelje nasmijati do suza, to je zasigurno Enis Bešlagić, koji će za ovu priliku uskočiti u cipele opuštenog veseljaka Jadranka.

Резултат слика за Blago nama

 

Jadranko je rodom iz Dervente, koji svaki dan ima neki novi vrhunski plan koji se nikad ne ostvari, ali to ga ne deprimira previše.

Jadranko je čovjek iz naroda, omiljen u društvu, zna kako podići atmosferu, ali i vrlo glatko izbjeći obaveze. Ponosni je otac s vrlo ležernim odgojnim pristupom, a svoju obožavanu suprugu Tamaru baš uvijek uspije nagovoriti na novu spačku.

 

Blago nama epizoda 40

Hoće li se simpatični Jadranko uspjeti ispetljati iz svih nevolja koje sam sebi priredi?

Kako će se nositi s čangrizavim puncem i hoće li i ova Enisova uloga biti jedna od onih koje se prepričavaju i pamte?

Gledatelji će doznati od ponedjeljka do četvrtka u 20.30 sati u novoj RTL-ovoj humorističnoj seriji “Blago nama epizoda 40”.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Aga