ŠOK PRIZNANJE MUŠKARCA (34) : Sramota Me Da Priznam Šta Volim U KRE*ETU! Nisam Rekao Ni DRUGOVIMA, Ali Od Žene Očekujem OVO! Da Li Će Ona To Razumjeti

ŠOK PRIZNANJE MUŠKARCA (34) : Sramota Me Da Priznam Šta Volim U KRE*ETU! Nisam Rekao Ni DRUGOVIMA, Ali Od Žene Očekujem OVO! Da Li Će Ona To Razumjeti

Kada su u muškom društvu mnogi muškarci su skloni hvalisanju svojim uspjesima u se*su, a veliki dio njih će i pretjerivati u opisivanju nekih akcija. Ali kao što žene veoma dobro znaju, istina je skroz drugačija, i umjesto burnog i maratonskog se*sa te, većina muškaraca ipak najviše voli nj*žnost, a mnogima od njih je i sram priznati prijateljima da najviše vole nježno v*đenje ljubavi, te da vole kada njihove partnerke d*dirima pokazuju koliko ih ž*le, a veliki broj muškaraca vole kada žene preuzmu inicijativu i dominaciju,  a jedan od muškaraca je napisao i ovo na društvenim mrežama:

“Nemam ništa protiv s*ksa na brzaka, ali on nikada ne zadovolji moje najdublje potrebe. Najviše volim kad me nježno sk*ne, lj*bi po cijelom t*jelu i kada polako dosegnemo org*zam. Tada se osjećam da smo povezani, kao da smo jedno.” Ova razmišljanja su sve češća kod muškaraca a to potvrđuju i neka istraživanja, te se pokazalo da muškarci ne žele da su oni stalno ti koji iniciraju s*ks, te da se svaki puta kada oni insistiraju, tada razvija i tegoba da neće biti dobri u kr*vetu, a stručnjak koji je radio na toj studiji je otkrio i ovo:

Neki muškarci vole kada su njihove žene d*minantne, ali tu d*minaciju ne sprovode na gr*b način. Naprotiv, d*miniraju svojom brižnošću. O tome se rijetko kad govori, ali muškarci žele nježn*st . 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Lejla