MISLILI SU DA JE PREZGODNA: Jenifer LOPEZ uslikana NA PLAŽI BEZ PHOTO SHOPA, pa ŠTA JE OVO?

Jennifer Lopez pokazala je liniju u zelenom kupaćem kostimu, u kojemu je već ranije pozirala za društvene mreže. Fotografija koju je ona podijelila je obrađena u Photoshopu, dok paparaci razotkrivaju kako zapravo izgleda.

Jennifer je, čini se, velika obožavateljica jednodijelnih kupaćih kostima. Otkako odmara na bajkovitoj plaži, vidjeli smo je u istom modelu badića, samo u drugačijim bojama.

 

Njezine neuređene fotografije ranije su izazvale mnogo komentara na društvenim mrežama. Pratitelji su joj pisali da izgleda ‘poput svake druge žene’. Kako pišu, razočarala ih je izgledom jer svakodnevno vježba u teretani i pazi na prehranu.

Prošetao sam kvartom i naletio na desetak zgodnijih žena. Ne znam što je na njoj privlačno? Toliko novca, a sasvim prosječna žena – samo je jedan od komentara pratitelja na njezine fotografije. No, bilo je i komplimenata.

– Vrijeme “lockdowna” je očito provodila vježbajući, dobro se izdefinirala – pisali su. Iako se J. Lo trudi ostati u formi kako bi joj tijelo izgledalo što bolje, koristi se i alatima, poput mnogih drugih celebrityja, kako bi fotografije izgledale atraktivnije na društvenim mrežama.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Lejla