JELENA OBJAVILA SKANDALOZNO PISMO ŽRTVAMA: “Koga vi folirate?!” Osula drvlje i kamenje, o ovome svi na ESTRADI ĆUTE! (FOTO)

Naime, mnogi su i očekivali da će se i ona oglasiti oko cijelog slučaja sa školom Mike Aleksića i ispovijesti mladih glumica koje tvrde kako ih je pomenuti zlostavljao i napastvovao godinama. Piše Cenzurisano.info

Jelena čini se o ovome zna dosta, a do sada je i ona u nekoliko navrata indirektno pričala o tome kakvo je stanje na estradi, te ga je nazivala surovim, aludirajući na to da mlade pjevačice pogotovo prolaze kroz Golgotu dok ne postignu uspjeh.

Naime, u javnom pismu koje je objavila na svom profilu na društvenim mrežama, Jelena je napisala kako je iznimno ljuta na sve one koji se sada “prave da su šokirani”, a sve to što se dešavalo u školi Mike Antića zapravo je javna tajna na javnoj sceni.

Ona je ukazala na to da se takve stvari dešavaju skoro svakodnevno ne samo na estradi, nego općenito u svijetu šoubiznisa i javnog života.

Također je napisala kako su žene “građani drugog reda” te da se pouštuju uvijek muškarci, pa tako žene jadne moraju šutiti jer nemaju “jaku” poleđinu, novca ili moći da bi se suprotstavile, a javnost ih svakako odmah razapne na Balkanu i pronađe opravdanje za nasilnike, na bilo koji način. Cijelo pismo možete pročitati ispod:

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Lejla