UPLATI0 VUČIĆU 5000 P0M0ĆI, A KAD ČUJETE ŠTA MU JE NAPISA0 NA UPLATNICI, NEĆETE M0ĆI SEBI D0ĆI! (F0T0)

Kako se pojavio Korona virus, na ovim prostorima je jednimo Srbija koja je uopšte ponudila novčanu pomoć stanovnicima ove zemlje, a predsjednik Vučić je to nazvao paketima finansijskih mjera za oporavak privrede tokom pandemije korona virusa.

Građanim je prvo uplaćena pomoć od 100 eura svim punoljetnim građanima Srbije, a zatim su isplaćivani minimalci na račune radnika malih, sredjih i velikih preduzeća. Ipak, moglo bi se reći da država nije zaboravila ni penzionere, pa im je tako bilo uplaćeno po pet hiljada dinara pomoći, i to za 1,72 miliona stanovnika.

Navedenu pomoć nisu svi dobro prihvatili, te su neki govorili da nije uredu da recimo estradni umjetnici, koji su zarađivali velike sume novca ranije, dobijaju po 90 hiljada dinara, dok se penzionerima isplaćuje mnogo manji iznos.
Tako je jedna nezadovoljni penzioner, Mile Delić, koji je novac, čim mu je uplaćen na račun, odlučio vratiti nazad, i to direktno predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću.
On je ispunio uplatnicu i naznačio iznos od pet hiljada dinara, a naslovio je za primaoca predsjednika Vučića.

On je na uplatnici napisao da ga prestanu ponižavati, te da vrate oteto.

Kako navovi ovo nije prvi put da tako uradi. Isto je uradio i prije četiri godine napravio istu stvar, dok je Vučić još bio premijer, a na pitanje zašto to radi, penzionisani instruktor leta je kazao kako se osjeća zanemareno i povrjeđeno jer nakon više od 300 hiljada dinara koje je on dao državi, sada dobije mizernih 5000.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Lejla