UdaIa se za svekra DOK JOJ JE MUŽ RADIO U NJEMAČKOJ: Kad se vratio iz INOSTRANSTVA SA PARAMA za svadbu, imao je šta i vidjeti

UdaIa se za svekra DOK JOJ JE MUŽ RADIO U NJEMAČKOJ: Kad se vratio iz INOSTRANSTVA SA PARAMA za svadbu, imao je šta i vidjeti

Ovdje vam donosimo jednu priču koja se ne dešava ni na TV sapunicama. Jedan mladić se oženio i doveo ženu kod roditelja. Svadba je bila bogata, a to se očekivalo s obzirom da on radi u inostranstvu. Bili su veoma sretni, a žena je ubrzo ostala trudna.

Mladić je nastavio da radi u Njemačkoj i povremeno dolazio u rodno mjesto. Došao je opet kada se porodila. Rodila je zdravog dječaka. Mladić je odlučio da kada dječak malo ojača, odvede sa majkom kod sebe u inostranstvo. Takav je barem bio plan.

Onda se desilo nešto zaista neočekivano. Takvo nešto nije moga ni sanjati. Mještani su prvo mislili da im se čini, ali se kasnije ispostavilo da su u pravu. Prvo su krenule priče kojima niko nije vjerovao, a onda su svi ostali šokirani kada su se uvjerili u to.

Navodno su se snaha i svekar zbližili, zaljubili. Potom je snaha počela javno da bude u vezi sa svekrom. Njen muž se vratio, a ona mu je rekla kako voli njegovog oca, te mu zatražila razvod braka. Nije mogao vjerovati šta mu se dešava.

Nije mu bilo lako prihvatiti da to čuje. Zamislite da se vratite kući iz inostranstvo i zateknete nešto takvo. Zbog svega je toga odlučio da dijete makne od svega toga. Ostavio je dijete kod svoje majke dok ne sredi papire.

Za to vrijeme, njegova sada već bivša žena živi sretno s njegovim ocem i ne obazire se na komentare. Ovakav scenario se ne viđa ni u TV sapunicama.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Lejla