0TAC I MAJKA GA IZBACILI NA ULICU, SPAVA0 P0 K0NTEJNERIMA: DANAS JE MILI0NER, PA JE NA 0VAJ NAČIN KAZNI0 R0DITELJE

0TAC I MAJKA GA IZBACILI NA ULICU, SPAVA0 P0 K0NTEJNERIMA: DANAS JE MILI0NER, PA JE NA 0VAJ NAČIN KAZNI0 R0DITELJE

U nastavku Vam donosimo jednu zaista nevjerovatnu priču.Svoju ispovjest je napisao momak po imenu Tajhej Kobajašij. Njegova priča je oduševila sve

Naime, navedeni mladić je sa svojih 17 godina završio na ulici, jer su ga roditelji izbacili iz kuće. Razlog za to je bio što nije uspio da upiše jednu prestižnu školu, već je htio da svira u bendu.

On je tako potpuno sam hodao po ulicama, spavao u zabačenim dijelovima grada, čak i u nekim improviziranim kontejnerima, ali svo to vrijeme nije prestajao da svira sa svojim prijateljima.

Rekao je da su zime bile ledena i da je bio očajan, ali nije htio otiči kući.Naveo je da su ga roditelji izbacili iz iste i to je bilo to za njega. Istako je da se nije htio vratiti u školu, nego je odlučio sam da kroji svoj život.

Na ulici ga je sreo menadžer, koji je primjetio da mladić umije da svira.

On se sažalio na njega, te mu je ponudio da radi u njegovom klubu, te mu unutar kluba dao i sobu u kojoj je mogao spavati. Narednih šest godina je tu živio.

Nakon toga je odusato od muzike, i vido da jedna kompanija traži ljude koji imaju kliker u glavi, a da bi bili primljeni u tu kompaniju, morali su da riješe određene zadatke.

On je briljirao na testu, i dobio posao softver inžinjera, a sa roditeljima i dalje nije ostvario nikakav kontakt.

Zaposlio se kao softer inžinjer. Kada je napredovao osnovao je svoju kompaniju “Sun”. Kopanija odlučno posluje. Svojim roditeljim nije oprostio.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Lejla