SA 16 JE NAPUSTILA ŠKOLU, sada kupuje torbe od 20.000 EURA, pare pljušte sa svih strana, a ovo je njen RECEPT ZA USPJEH

SA 16 JE NAPUSTILA ŠKOLU, sada kupuje torbe od 20.000 EURA, pare pljušte sa svih strana, a ovo je njen RECEPT ZA USPJEH

Mnogi mladi danas ne žele da završavaju fakultete i da rade posao za koji se opredijele kasnije u budućnosti. Danas je dosta lakše zaraditi novac nego što je bilo ikada prije, samo je potrebno da se ističete na svojim društvenim mrežama i da privučete što veći broj pratitelja. Tako je i djevojčica od 16 godina po imenu Džordžija Portogalo.

Ona je jedna od mladih koja nije imala u planu da završi fakultet već se odlučila za korak da postane influenserka. Tri godine je bila influenserka, a zaradila je čak 200 hiljada eura, što svakako nije mala svota novca. Uspjela je da kupi sebi ogromnu kuću, a sve što nosi je na njoj brendirano. Tada je za medije izjavila da zna da fakultet nije za nju i zato ne bi mogla da ide na fakultet, jer osjeća da ne bi bila sretna kao što je sada.

U vezi je već tri godine sa momkom po imenu Džordan Smit i on ju je uspio zaposliti u svojoj firmi. On je također bio, kao i Džordžija, aktivan na svojim društvenim mrežama u cilju da postane uspješan influenser. A sada je završio na tome da bude Instagram nastavnik. Džordžija na svom instagram profilu ima preko 120 hiljada pratilaca, pa zato ima i sklopljene ugovore sa raznim brendovima koji se preko nje reklamiraju. Ona objavi jednu fotografiju u njihovoj odjeći, pa na osnovu nje zaradi oko 400 eura.

Jednom prilikom je priznala da je u početku šminku i odjeću kupovala od očevih para, a sve svoje stvari koje ne nosi je prodavala preko interneta. Iznenadila se kako joj se život okrenuo, s obzirom da sada kupuje sebi torbice koje koštaju čak 20.000 eura. Sada joj je u cilju da osnuje školu koja će da objašnjava mladima kako da postanu influenseri i da zarađuju koliko i ona.

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Lejla