OD NJIH SE MOŽETE OBOGATITI! ODMAH proverite ladice, ako ih imate, REZERVIŠITE Sejšele!

U nastavku današnjeg članka ćemo se posvetiti jednoj jako zanimljivoj temi, a tićče se svih onih koji vole kolekcionarstvo, i koji zapravo vole da žive u tom svijetu. Na zemaljskoj kugli imamo jako veliki broj kolekcionara, koji skupljaju sve i svašta. Ljude kopji skupljaju stare kutije od cigareta, limenke od piva, kolekcionare markica i čega sve ne.

Oni koji su jako zanimljivi jesu oni koji skupljaju novčiće, i koji bi dušu dali da imju neki rijedak novčić iz Burme od na primjer iz 50 godina iz prošlosti. Imamo jako puno ljudi na svijetu koji u svojoj kolekciji imaju neke novčanice, a nisu niti svjesni da imaju pravo bogatstvo kod sebe. Zato svi dobro provjerite šta imate kod sebe u starim ladicama.

Danas, naime govorimo o jednom novčiću koji i nije toliko star, a radi se o novčanici od 2 eura. Ova serija od 2 eura, nije se uopšte puno štampala, jer je imala jednu malu grešku na sebi, a danas kolekcionari nude jako velike pare za jedan takav novčić. Ova serija od 2 eura je puštrena u promet, sada već davne 2004 godine, a kolekcionatri od mjesta do mjesta nude od 50 do 100 eura za jedan takav novčić.

2007 godine na primjer puštena je rariretna serija novčića na kojima je poznata Grace Kelly, a za jedan takav novčić danas možete da dobijete i do 300 eura.

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Lejla